Aktivizo bllokimin e thirrjeve dalëse.

.

Shërbimet tranzite në rrjetet Telefonike Publike Fikse 7. 3.

.

Nëse shërbimi i thirrjeve telefonike apo i mesazheve befas nuk punon më dhe nëse nuk ka internet celulari, shkaku mund të jetë karta SIM.

4. . .

.

. Sipas padisë, në kallëzim pretendohet se, në muajin gusht 2014,. 4.

Miratuar me ligjin 7895, me datë 27/01/1995. 5 Sherbim Indirekt Tremujori I Tremujori II Tremujori III Tremujori IV Q5-F.

Bllokoni thirrjet nga numrat personal.

97 Sherbim Direkt.

Nov 19, 2019 · 1 Çfarë është përcjellja e thirrjeve? 2 Si të devijoni thirrjet në Android; 3 Si ta devijoni telefonatën në iOS; 4 Përcjellja e thirrjeve në Vodafone, Orange dhe Movistar. 2020 31.

Çaktivizo të gjitha transferimet aktive. .

.
Operatorit, nga natyra automatike e Parazgjedhjes së Operatorit, llojet e thirrjeve të mbuluara nga skemat dhe shërbimet tjera që do t’i mbajnë aktive.
Hasanaj e ka akuzuar Ramën për veprën penale të “keqpërdorimit të thirrjeve telefonike”.

2 Si të devijoni thirrjet në Vodafone; 4.

.

Shërbimi i telekomunikacionit kontrollon dokumentet e detajeve të thirrjeve për të mësuar rreth vendndodhjeve të klientëve, si dhe regjimet telefonike, si dhe për të rritur zgjidhjet e tyre. . 1 Si të devijoni thirrjet nga telefoni juaj Movistar në një numër tjetër; 4.

3. Qasja me shumicë në Infrastrukturën e Rrjetave Fizike (përfshirë qasjen e ndarë,. . Çaktivizo transferimin e thirrjeve drejt sekretarisë telefonike ose drejt një numri tjetër. . .

Z.

. Kostaq Papa bën të ditur se është dënuar në vitin 2006 për veprën penale “Përdorim me keqdashje i thirrjeve telefonike” dhe për këtë ai ka marrë dënim të formës së prerë.

Sondazhet telefonike mund të jenë shumë të kushtueshme dhe kohë, dhe që nga futja e Regjistrit të Mos bëni thirrje, sondazhet telefonike janë bërë më të vështira për t'u kryer.

.

.

a.

79, nr.